House in El Ramal design by Morph Studio

header_logo%2520copy%2520copy.jpg (805×90)






















Architect: mutarestudio (Axl Cristián Valdés)
Location: Camino Viejo a Maule, Talca
Client: Renan Contreras
Structural Calculation: Axl Cristián Valdés
Surface area: 5.900m2
Built area: 98m2
Year Project: 2008-2010
Construction year: 2010-2011
Budget: 8 , 5UFxm2
Drawing of plans: Axl Cristián Valdés
Construction: Ramon Riquieros
health facility: Ramon Riquieros
Electrical: Andrew Cofré
Building System: Structure beams of wood on concrete foundation
Enclosure: THERMAL black asphalt tile
Terminations: Boardwalk, plywood and volcanics
Photographs: Axl Cristián Valdés

Source: mutarestudio (Axl Cristián Valdés)
milimetdesign – Where the convergence of unique creatives

header_logo%2520copy%2520copy.jpg (805×90)