Bürgerhaus Poing design by Bez + Kock Architekten

header_logo%2520copy%2520copy.jpg (805×90)









Architects: Bez + Kock Architekten
Location: Poing, Germany
Due to its superior role in the public life of the community of Poing, Bavaria, the civic center has been developed as a very special house, which differs significantly in form, materials and detailed design of its surroundings. Its polygonal shape follows the course of Gruber street, at the same time its eaves at the entrance ascends and creates a distinctive sculptural volume. The facade of yellow-colored concrete reminds of natural stone and thus combines the desired high quality with the required robustness of a public building.

Source: Bez + Kock Architekten
milimetdesign – Where the convergence of unique creatives

header_logo%2520copy%2520copy.jpg (805×90)